logo
„Legyen a fogam is­ a jövőm része.”
gyerekfogaszat
Gyermek­fogászat
esztetikai
Eszté­ti­kai
fo­gá­szat
Egyénre szabott keze­lés, lát­vá­nyos ered­mény
megtarto
Meg­tar­tó
fo­gá­szat
Kiváló minő­ségű anya­gok, pre­ci­zi­tás
fogpotlas
Fog­pót­lá­s
Időtálló megoldások
fogszabalyozas
Fog­sza­bá­lyo­zás
Gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt
dentalhigienia
Den­tál-­hi­gi­é­nia
diagnosztika
Diagnosz­ti­ka,
kon­zul­tá­ció
Modern diagnosztikai el­já­rá­sok és esz­kö­zök
szajsebeszetfogbeultetes
Száj­se­bé­szet


Y 1119 Budapest,
Csurgói út 11.,
1-es kapucsengő
CGPS koordináta:
47.453630, 19.036436
X +36-1 204-6766,
+36-20 520-4484
V


b
AKADÁLYMENTES
HELY

Diagnosztika, konzultáció


Fogászati szűrővizsgálaton, kontroll vizsgálaton és a fogágy betegségek megelőzése érdekében évente kétszer, azaz félévente ajánlott részt venni.

Első lépésben az adatlap és az anamnézis lap kitöltését kérjük Öntől a fogászati vizsgálatát megelőzően, ami az általános egészségi állapotáról, többek között rendszeresen szedett gyógyszerekről és esetleges allergiáról informálja a kezelőorvost.

Terhességéről, de akár annak gyanújáról is feltétlen tájékoztassa kezelőorvosát! Ilyenkor például röntgent nem használunk.

Minden új páciensünk esetében a különféle kezeléseket megelőzve fogorvosaink feltérképezik az esetleges fog- és szájbetegségeit, kóros elváltozásait, illetve elkészítik az aktuális fogászati állapotának felmérését, a kiindulási állapotot, azaz a betegfelvételkor fennálló fogászati státusz adatainak rögzítését.

A félévente történő kontroll vizsgálaton az aktuálisan meglévő fogászati állapotát szintén rögzítjük.

Fontos része a felmérésnek a Páciensről elkészített panoráma röntgen vizsgálata is a fogak, az állkapocs és az állcsontok ellenőrzéséhez. Ezt követi a szájüreg lágy részeinek vizsgálata és a rákszűrés.

Diagnosztikánk során pontos leírást adunk a szükséges és ajánlott kezelésekről, azok menetéről, költségeiről. A döntéséhez egy személyre szabott (szükség esetén további specialisták bevonásával) szakmailag átgondolt, kezelési tervet adunk.